Twee inbrekers aangehouden na korte achtervolging in Emmen
112

Twee inbrekers aangehouden na korte achtervolging in Emmen

EMMEN - In de nacht van 6 op 7 januari werd er bij de politie melding gedaan van een mogelijke drugsdeal in Emmen. Op het moment dat de politie ter plaatse komt op de plek van de melding slaan twee personen op de vlucht.

Tijdens deze vlucht lieten beide personen diverse goederen achter zich. Na een korte achtervolging te voet werd er één persoon aangehouden. Hierna werd er een korte zoektocht in de omgeving gehouden en werd ook de tweede persoon aangehouden.

Het voorval blijkt na onderzoek anders in elkaar te zitten dan de melding deed vermoeden. De goederen die bij de personen en in de directe omgeving hiervan werden aangetroffen, bleken afkomstig te zijn van een bedrijf. Hier bleek dezelfde nacht te zijn ingebroken.

Beide personen zijn ingesloten voor verhoor en het onderzoek is in volle gang. Mocht u nog tips of waardevolle informatie hebben die de politie kan helpen bij dit onderzoek, dan ontvangt de politie die informatie graag. U kunt een contactformulier invullen op de website van de politie of telefonisch contact opnemen via 0900-8844. Ook kunt u uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.